Uspješan sajamski nastup HT ERONET-a

Završen je 20. jubilarni Međunarodni sajam gospodarstva u Mostaru na kojemu se, i ove godine, HT ERONET uspješno predstavio nizom aktivnosti.

Nakon svečanosti otvaranja, predsjednik Vlade RH Andrej Plenković sa suradnicima obišao je sajam, a u ime HT ERONET-a ga je pozdravio i zaželio mu dobrodošlicu, predsjednik Uprave Vilim Primorac.

Tijekom sajma u segmentu za poslovne korisnike, na štandu HT ERONET-a održane su prezentacije usluga koje su još u razvojnoj fazi. Riječ je o uslugama „pametne kuće“ i uslugama IoT, specijaliziranim za poljoprivredu i uključenim u lanac poljoprivredne proizvodnje.

Tijekom sajma promovirana je i akcija – HBO Premium paket – tri mjeseca bez naknade, uz slogan: „Za vrhunsku akciju ne moraš biti super junak(inja)“

Također, u skladu s motom – Digitalna kompanija, za digitalno doba, predstavljen je cjelokupan ICT portfelj usluga tijekom ICT i Cloud dana. Potencijalni korisnici tako su mogli dobiti  potpune informacije o ICT i Cloud uslugama (Cloud server, Office 365, ponuda Microsoft licencija, uslugama – poslovni e-mail i kolokacije poslužitelja).

Tijekom sajma promovirana je i akcija – HBO Premium paket – tri mjeseca bez naknade, uz slogan: „Za vrhunsku akciju ne moraš biti super junak(inja)“, kao i ponuda za sve privatne i poslovne korisnike Super tarifa. Naime, svi oni koji u  promotivnom razdoblju potpišu novi ili produlje postojeći ugovor na 24 mjeseca, imaju mogućnost kupnje mobilnih uređaja po atraktivnim cijenama.

U sklopu sajamskih aktivnosti održan je i okrugli stol o temi „Digitalno gospodarstvo“ u organizaciji Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta Republike Hrvatske i tvrtke Ericsson Nikola Tesla

U sklopu sajamskih aktivnosti održan je i okrugli stol o temi „Digitalno gospodarstvo“ u organizaciji Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta Republike Hrvatske i tvrtke Ericsson Nikola Tesla, na kojemu je sudjelovao i član Uprave i izvršni direktor za pokretnu mrežu HT ERONET-a Goran Kraljević. Kraljević je istaknuo kako vjeruje da će do kraja godine u Bosni i Hercegovini konačno biti puštena u funkciju LTE mreža, čime će HT ERONET napraviti još jedan korak naprijed u svom poslovanju i pružiti još bolje komunikacijsko iskustvo svojim korisnicima.

Mr.sc. Ivan Krasić iz HT ERONET-a sudjelovao je na konferenciji o temi „Suvremeni transportni i komunikacijski sustavi“, u organizaciji Federalnog ministarstva prometa i komunikacija, a govorio je o temi – „Digitalna revolucija – prilike i izazovi za telekom operatere“.

(www.jabuka.tv)