Uručene nagrade Mepas Mall nagradne igre “U avanture nove Juke te zove!”

U prizemlju Mepas Malla održano je uručenje nagrada iz Mepas Mall nagradne igre “U avanture nove Juke te zove!”

U velikoj nagradnoj igri, sreća se posebno nasmiješila gđi Željki Musa iz Mostara, koja je odvela doma atraktivnu gradsku jurilicu Nissan Juke N-Connecta.

U nagradnoj igri mogli su sudjelovati posjetitelji s računom u vrijednosti od 20 KM ostvaren u periodu od 01.04. do 20.07.2022. u bilo kojoj radnji centra.

Uz Željku, kupovina u Mepas Mallu donijela je sreću i drugim dobitnicima koji su osvojili mnoštvo nagrada: Hisense U7 Quantum ULED 4K televizor, OnePlus 9 Arctic Sky8+smartphone, DJI Mini 2 FMC dron, Xiaomi 3 eRomobil, Xiaomi S1 Active pametni sat, Xiaomi Mi Robot 2PRO+ pametni usisavač, Whirlpool W6X perilicu rublja te Philips PerfectCare 8000 parnu postaju.

Zahvaljujemo se partnerima nagradne igre GUMA M, ovlašteni Nissan partner, Techno Shop, Hisense, Philips, Whirlpool, HT Eronet, Xiaomi i Sync što su podržali nagradnu igru i osigurali atraktivne nagrade.

Čestitamo svim dobitnicima na osvojenim nagradama. Zahvaljujemo se svim  posjetiteljima što su vrijedno popunjavali kupone i sudjelovali u nagradnoj igri.

Ne zaboravite da još uvijek možete obaviti super kupovinu, jer su finalna ljetna sniženja pokucala na vrata trgovina! Zaokružite ljetnu sezonu kupovinom savršenih komada i otkrijte pravi užitak najboljeg ljetnog shoppinga.

Vaš Mepas Mall

Lifestyle u trendu

*PR članak