Urbani vrtovi nastavljaju s prodajom stambenih jedinica

Projekt Urbani vrtovi, koji od samoga predstavljanja oduševljava javnost vrhunskim dizajnom i poželjnom lokacijom, od 15. svibnja nastavlja s prodajom stambenih jedinica.

Naime, zbog faze selekcije i izbora materijala koji su sastavni dio gradnje objekta, privremeno je obustavljena prodaja od prosinca do svibnja.

No, iz GSB projekta poručuju kako je završna faza izgradnje kompletno spremna tako da se na radost svih kupaca prodaja sada nastavlja!

Ono po čemu se Urbani vrtovi izdvajaju je do sada rijetko viđena brzina i kvaliteta gradnje

Ono po čemu se Urbani vrtovi izdvajaju je do sada rijetko viđena brzina i kvaliteta gradnje koja svim prolaznicima upada u oko.

Osim toga, dokaz vrhunske kvalitete su najsuvremeniji liftovi, keramika, sanitarije, parketi, kao i visokokvalitetni energetski učinkoviti aluminijski otvori s dodatkom za sprječavanje buke čime Urbani vrtovi postavljaju nove standarde.

Materijalima koji se koriste u gradnji, lokacijom koju karakterizira mirnoća, konceptom gradnje koji je usmjeren prema obiteljskom životu, sigurnošću koju definira unutarnje igralište i sadržaji za djecu, kao i svim sadržajima koji su potrebni kupcima, ovaj kompleks jamči da će za buduće korisnike biti više od doma!

Ovaj kompleks jamči da će za buduće korisnike biti više od doma

Završetak radova i mogućnost useljenja stanova predviđeni su za studeni 2025. godine, međutim, dinamika gradnje na terenu sugerira da će to vjerojatno biti ranije.

Investitori naglašavaju kako su okupili najbolju građevinsku infrastrukturu iz regije i žele biti posebni i po poštivanju zakazanih rokova, što je svakako dodatan diferencijator na tržištu.

Za sve informacije oko dostupnih stanova kontaktirajte GSB projekt (www.gsbprojekt.com), a za praćenje gradnje i više detalja posjetite društvene mreže projekta (Facebook ili Instagram).

Urbani vrtovi – Više od doma!

*Sponzorirani članak