Uravnotežena gnojidba poljoprivrednih kultura – Jabuka.tv

Uravnotežena gnojidba poljoprivrednih kultura

POVRTKO je prirodno MINI PELETIRANO organsko gnojivo koje se koristi za uravnoteženu gnojidbu u povrtlarskoj proizvodnji. Povećava sadržaj organske tvari u tlu i poboljšava njegovu plodnost. Ovih je dana u tijeku sadnja luka, krumpira, lukovičastog cvijeća, presadnica kupusa i salata. Za njihovu gnojidbu, POVRTKO u potpunosti zadovoljava sve potrebe za hranjivima i nije potrebno dodavati nikakva druga gnojiva.

Koristi se za osnovnu gnojidbu prije sjetve, ili kod presađivanja presadnica povrća. Za razliku od sličnih gnojiva na tržištu. POVRTKO je formulirano u mini pelete zbog čega je njegova primjena još jednostavnija, a nije neugodnog mirisa. 2 kg ovog gnojiva je dostatno za 100 metara kvadratnih.

VOĆKO je novo organsko peletirano gnojivo, bogato organskim dušikom i fosforom s učinkom sporog otpuštanja čime se osigurava uravnotežena prehrana poljoprivrednih kultura.
Voćko je testiran na svim kulturama, a posebno je pogodan za primjenu prije sadnje ili presađivanja, za vegetativnu obnovu ili poslije berbi voćki.

Voćko posjeduje novu inovativnu tehnologiju APR, što mu daje visoku nutritivnu vrijednost čak i pri niskim dozama i stimulira korjenove dlačice te hranjive tvari čini dostupnijima. Voćko smanjuje retrogradnju i omogućuje dostupnost fosfora u trenutcima maksimalne potražnje biljke. Ovo gnojivo je dopušteno za upotrebu u organskoj proizvodnji. Zbog svoje inovativne formulacije 2kg gnojiva Voćko odgovara djelovanju 15kg drugih tipova organskih gnojiva.

Za sve ostale informacije o gnojivima, načinu primjene, kulturama u kojima se koristi kontaktirajte Sjemenarninu agro podršku na broj 039/700-000.

(www.jabuka.tv)