Upoznajte ultimativnu perilicu za rublje koja brzo uklanja sve nečistoće

Želite li prepoloviti vrijeme utrošeno na kućanske poslove s minimalnom količinom truda i napora? Predstavljamo vam LG Twin Wash – savršenu perilicu rublja čija će vas napredna tehnologija i multifunkcionalnost naprosto oduševiti!

Ovaj futuristički komad tehnologije vam omogućava fleksibilnost višestrukog pranja rublja (Dual Wash System). Glavna jedinica sa svojim velikim kapacitetom će bez napora svladati i najtvrdokornije mrlje, dok je manji spremnik ekspert u pranju manjih odjevnih predmeta i tkanina. S ovom naprednom funkcijom, ušteda vremena, kao i električne energije je zagarantirana.

U čitavom arsenalu suvremenih funkcija nalazi se i opcija višestrukih pokreta (Multiple Motions), gdje se čak 6 različitih modova kretanja prilagođava vašoj odjeći i odabire idealan način pranja ovisno o ciklusu pranja., Sa svojom ThinQ tehnologijom, ova veličanstvena perilica prikazuje napredak trenutnog pranja, kao i količinu utrošene energije.

Glavna preformansa koju preferirate jeste brzina kojom će perilica završiti ciklus pranja? Revolucionarni TurboClean dodatak ispaljuje mlazove vode iz posebno dizajniranog crijeva, koji pomaže u bržem završetku, smanjujući vrijeme utrošeno na ispiranje.

Još jedan napredni dodatak koji ovu perilicu stavlja na sami vrh tehnoloških dostignuća je True Steam tehnologija. Uz njezinu pomoć, vlakna se dodatno natapaju, što česticama pare dozvoljava čišćenje na mikroskopskoj razini. Umjesto uklanjanja nečistoća sa samo jednom kapljicom vode, 1.600 individualnih čestica u potpunosti okružuju mrlje s rezultatima besprijekorne čistoće.

Glavna misija LG Twin Wash perilice za rublje je da vam sa svojom efikasnošću te suvremenim dizajnom i funkcijama pruži savršene rezultate sa svakim korištenjem, uz uštedu vašeg vremena, energije i novca.

Posjetite naš LG corner u SCC-u u Sarajevu gdje su izloženi vrhunski komadi futurističke tehnologije i upoznajte se s ovom veličanstvenom perilicom za rublje koja će zasigurno promijeniti vaš svakodnevni život, čineći ga boljim, bržim i pametnijim.

Zakoračite ka tehnologiji budućnosti i odaberite samo najbolje tehnološke pomagače uz LG.

*PR članak