UniCredit Bank u renoviranoj poslovnici TC Rondo predstavlja novi koncept poslovanja

Od 3. svibnja 2024., u renoviranoj poslovnici UniCredit Bank u TC Rondo u Mostaru, implementiran je novi koncept pružanja bankarskih usluga koji podrazumijeva rad bez gotovine u poslovnici. Ovakav princip poslovanja omogućava službenicima banke da posvete više vremena klijentima, te da klijenti bez čekanja, uz unaprijed dogovorene termine, dobiju stručnu i savjetodavnu podršku osoblja. Na ovaj način UniCredit Bank pokazuje posvećenost svojim klijentima, stavljajući ih u središte svojih aktivnosti, te kontinuirano unaprjeđujući njihovo korisničko iskustvo. Radno vrijeme poslovnice je od 9:00 do 17:00 sati.

Za poslovanje s gotovinom, kao i ostale bankarske usluge, na raspolaganju ostaju druge poslovnice u Mostaru (Mepas Mall – Križanje ulica Kardinala Stepinca i Kneza Višeslava, Mostarka – Dubrovačka 4, te Revija – Mostarskog bataljona), kao i mreža uplatno-isplatnih bankomata, ali i elektronske usluge poput mobilnog i internet bankarstva, koji su na raspolaganju 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.

’U svjetlu kontinuirane prilagodbe financijskog okruženja, poslovnice bez gotovine predstavljaju značajan korak naprijed. Ovaj potez odražava širi trend digitalizacije u bankarskom sektoru, ali istovremeno omogućava jednostavnije i brže poslovanje s bankom, gdje klijent dobija personalizirani pristup i mogućnost efikasnijeg poslovanja. Ostajemo posvećeni našim klijentima, unaprjeđujući naše poslovanje i kreirajući usluge prema njihovim potrebama.’’ – izjavio je Dragan Ćavar, član Uprave zadužen za Maloprodaju u UniCredit Bank.

*PR članak