Ugovorite Addiko Blic gotovinski kredit uz iznos prve rate na poklon – Jabuka.tv

Ugovorite Addiko Blic gotovinski kredit uz iznos prve rate na poklon

Addiko Red Week u veljači klijentima donosi dupli dobitak.

Osim pogodnosti odobrenja kredita bez troškova obrade, svi oni koji u periodu od 15. do 19.2. apliciraju i bude im odobren Addiko Blic gotovinski kredit, dobit će i posebno iznenađenje od Addiko banke – iznos prve rate kredita na poklon.

Naša dosadašnja iskustva s prvom ratom kao poklonom klijentima koji tijekom Addiko Red Week akcije ugovore kredit su veoma pozitivna. To nam je primarni razlog zbog kojeg smo organizirali i novu promotivnu akciju, uz dupli dobitak, istaknula je Belma Sekavić Bandić, član Uprave Addiko Bank Sarajevo i naglasila da banka kontinuirano komunicira s klijentima, u cilju što adekvatnijeg prilagođavanja ponude banke potrebama klijenata.

Veliki interes za naše posebne Addiko Red ponude rezultiralo je realizacijom i ovog, drugog po redu Addiko Red Week-a u ovoj godini. Osluškujemo želje i potrebe naših klijenata te im, pri kreiranju proizvoda i usluga Banke, kao i posebnih ponuda postojećih, nastojimo ponuditi što atraktivnije benefite, izjavio je Srđan Kondić, predsjednik Uprave Addiko Bank a.d. Banja Luka.

Addiko Blic gotovinski kredit se može ugovoriti u bilo kojoj poslovnici Addiko banke u Bosni i Hercegovini ili putem internet stranice addiko.ba, a tijekom akcije Addiko Red Week klijenti mogu aplicirati i putem FB stranice banke, te pozivom Addiko kontakt centra. Svi zahtjevi za kredit koje pristignu na bilo koji od navedenih načina, tijekom trajanja akcije, bit će obuhvaćeni ovom akcijskom ponudom.

*PR članak