U Tuzli otvorena nova poslovna zgrade ASA CENTRAL OSIGURANJA i stanice tehničkog pregleda

Otvaranje nove poslovne zgrade ASA CENTRAL OSIGURANJA i stanice tehničkog pregleda u Tuzli upriličeno je 14. prosinca 2023. godine na adresi II. Korpusa Armije BiH.

Ceremoniju otvaranja i presijecanja vrpce uveličao je gradonačelnik Tuzle dr. Zijad Lugavić s predsjednikom Uprave ASA Central osiguranja, Feđom Morankićem, uz nazočnost brojnih prijatelja, partnera i poslovnih klijenata.

Lugavić je u obraćanju čestitao ASA CENTRAL OSIGURANJU što su građanima Tuzle i Tuzlanske županije poklonili jedan prelijep objekt, ali i usluge koje će građanima Tuzle unaprijediti kvalitetu života, te omogućiti građanima veći izbor kada je u pitanju oblast osiguranja. Pored navedenog, nova poslovna zgrada ASA CENTRAL OSIGURANJA pružit će i usluge tehničkog pregleda, obzirom da je istog dana svečano otvoren i ASA TESTING CENTAR koji pružit će mogućnost obavljanja usluge osiguranja i tehničkog pregleda na jednom mjestu, ali i stvoriti nova radna mjesta.

Prema riječima predsjednika Uprave Društva gospodina Feđe Morankića, vrijednost investicije je preko 10 milijuna konvertibilnih maraka, a stanovnicima Tuzle će se na ovaj način priuštiti tri kvalitetnije, a to su usluge osiguranja, usluge tehničkih pregleda te usluge poliklinike koju će pokrenuti sestrinska kompanija EUROFARM CENTAR.

ASA CENTRAL OSIGURANJE d.d. pokazuje svoju posvećenost društvenoj odgovornosti stalnim programima doniranja i pomoći. Ovu priliku su iskoristili da uruče vrijednu novčanu donaciju CENTRU ZA DJECU S POSEBNIM SMETNJAMA “KORACI NADE koju je, u ime Centra primila direktorica Jasmina Krivošija.

Svečanim presijecanjem vrpce, gradonačelnik dr. sc. Zijad Lugavić i član Uprave Društva gospodin Adnan Hodžić su i službeno otvorili poslovnu zgradu ASA CENTRAL OSIGURANJA .

*Sponzorirani članak