U subotu Drama Dan u Mepas Mallu

Bilo da tražite svoju svakodnevnu, poslovnu ili novogodišnju kombinaciju u ovim hladnim danima, Mepas Mall nudi savršena rješenja za svaku želju. Udobni i atraktivni odjevni komadi s kojima ćete kroz zimu koračati sa stilom i novogodišnje kombinacije koje će plijeniti poglede sada vas očekuju po najbolji cijenama. I ovoga puta Mepas Mall je za svoje vjerne posjetitelje u subotu 10. prosinca pripremio još jedan Drama Dan, ovoga puta u sklopu Shopping Festa 2016. godine!

Sve detalje o programu najboljeg Shopping Festa u godini pogledajte ovdje a ukoliko ove godine želite da vam se shopping dvostruko isplati, a sreća donese najbolji poklon zaigrajte se s nama u fenomenalnom nagradnom natječaju! Kako do fenomenalnog LG OLED televizora i soundbara provjerite u aplikaciji i učinite praznike nezaboravnima!

Uz fenomenalne popuste Drama Dana i mnoštvo događanja zabavite se s nama u posljednjem mjesecu godine i izgledajte savršeno u svakom trenutku. Nove kolekcije čekaju upravo na vas! Unesite dašak glamura u svoju svakodnevnicu i uživajte u najljepšem periodu godine. Ne propustite pogodnosti Drama Dana, posjetite Mepas Mall i uživajte u najboljem Shopping Festu u gradu.

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu