U prometnoj nesreći između Čapljine i Stoca poginuo 62-godišnjak

Zračni jastuk prometna ilustracija

Zbog prometne nesreće na magistralnoj cesti M-6 Čapljina – Stolac promet je bio potpuno obustavljen do završetka policijskoga očevida.

Bljesak.info doznaje kako su na terenu bili pripadnici Policijske uprave Čapljina, a intervenirala je i hitna pomoć Doma zdravlja Čapljina.

U 9,45 sati između Stoca i Čapljine, u mjestu Bobanovo Selo, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna osoba.

Kako je priopćeno iz MUP-a HNŽ-a, došlo je do sudara teretnoga motornog vozila Mercedes, za čijim je upravljačem bio M. M. i osobnoga vozila Citroen kojim je upravljao Z. G. (1954.).

Na mjestu nesreće od zadobivenih ozljeda smrtno je stradao Z. G. (1954.) koji je rođen u Kaknju, a bio je nastanjen u Bobanovom selu. Očevid su uradili službenici PU Čapljina.

Prema riječima dežurnoga tužitelja za Bljesak.info, oba vozila su se kretala u istom smjeru. Mercedes je vršio usporavanje i isključivanje s glavne ceste, dok je u tom trenutku Citroen dolazio sa stražnje strane i zabio se u teretno vozilo ispred sebe.

(Bljesak.info)