U ponedjeljak Mepas Mall Drama Dan

Vaš omiljeni centar će vas i ovaj mjesec razveseliti sa super sniženjima – zato rezervirajte ponedjeljak 10. rujna za Drama Dan i super popuste koji vas očekuju!

Iskoristite Drama Dan i pronađite savršene komade iz novih bogatih kolekcija koje su spremne samo za vas. Na jednom mjestu opremite svoje školarce za nadolazeću školsku godinu, ali i pronađite za sebe nove jesenske komade u kojim ćete zablistati u bilo kojoj situaciji. Očekuju vas nove kolekcije pune bezvremenskih komada, urbane i mladenačke kolekcije ali i klasični odjevni komadi s prizvukom davno zaboravljenih vremena. Nove kožne suknje povišenog struka, zmijski uzorci, prugasti puloveri i kožne gležnjače čekaju da ih prošetate ulicama u nadolazećim jesenskim i zimskim danima.

Uz najbolji shopping imate i odličnu priliku sudjelovati u nagradnom natječaju Mepas Mall Back to school u kojem vas čekaju brojna iznenađenja i fenomenalne nagrade! Sve što trebate učiniti je ostvariti kupovinu do 25.09.2018. u minimalnom iznosu od 20 KM i ne zaboravite sudjelovati u borbi za fantastične nagrade. Bogate nagrade možda dospiju baš u vaše ruke i školarcima olakšaju novu školsku godinu, a učenje učine posebno zanimljivim. Svi detalji o nagradnom natječaju vas čekaju ovdje. 

Posjetite Mepas Mall i pronađite nove urbane i moderne odjevne komade baš po svome ukusu koji će obilježiti ovu sezonu! Ne propustite odlične pogodnosti Drama Dana, a popuste koji vas očekuju možete pogledati na linku.

Zakoračite u novi uzbudljivi modni svijet, u ponedjeljak 10. rujna i ostvarite odlične popuste!

Vidimo se!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu