U Mostaru završni promotivni događaj Inicijative ”Odmori u BIH” – Jabuka.tv

U Mostaru završni promotivni događaj Inicijative ”Odmori u BIH”

U sklopu serije promotivnih aktivnosti inicijative ”Odmori u BiH” u Mostaru će u četvrtak, 9. srpnja s početkom u 21:00 sat, biti održan završni promotivni događaj na kojemu će goste na terasama ispod najprepoznatljivijeg simbola BIH – Starog mosta zabavljati polaznici Mostar Rock School.

Na ovaj događaj su pozvani svi ljubitelji dobre glazbe i zabave, a sve će se, naravno, održavati uz poštivanje epidemioloških preporuka i maksimalno do 300 posjetitelja .

Inicijativa Odmori u BiH osmišljena je da bude svojevrsna prva pomoć turističkom sektoru Bosne i Hercegovine, teško pogođenom ekonomskim posljedicama pandemije Covid-19.

Predstavlja set konkretnih aktivnosti na razvoju, povezivanju, promociji i prodaji turističke ponude BiH, koje imaju za cilj pomoći bh. turizmu da svoj potencijal što bolje predstavi i ostvari na domaćem i regionalnom, u drugoj fazi i na međunarodnom tržištu.

Pokrenuta je iz same turističke industrije BiH, a sve planirane aktivnosti bit će realizirane kroz uvezivanje i zajednički napor velikog broja djelatnika u bh. turizmu, ali i svih ostalih zainteresiranih za ostanak i razvoj turizma Bosne i Hercegovine.

Jedna od prvih aktivnosti u okviru inicijative Odmori u BiH bila je pokretanje robusne i inovativne web platforme www.odmoriubih.ba, koja je s radom započela u utorak u 12:00 sati. Web platformu je izradila renomirana softwerska kompanija Studio Lampa iz Sarajeva i bit će marketing kanal bh. turizma, odnosno mjesto prodaje i promocije valorizirane turističke ponude Bosne i Hercegovine, svega vrijednog što u turističkom smislu posjeduje Bosna i Hercegovina.

Ova, za BIH vrlo važna Inicijativa, osobito u doba pandemije koronavirusa, u utorak navečer je predstavljena u Jajcu uz nastup Zostera i Poćko & New Primitives Songs i izravnom TV prijenosu putem TVSA na TV-u i YouTube kanalu. Promotivne aktivnosti Inicijative se nastavljaju u srijedu navečer pred banjalučkom publikom, a završavaju u četvrtak u Mostaru.

Odmori najbolje, gdje je srcu najljepše – Odmori u BiH!

*Sponzorirani članak