U Mostaru predstavljen luksuzni hotel ‘Mepas’

Turistička ponuda regije, bogatija je za ekskluzivni hotel sa pet zvjezdica – hotel Mepas, koji je u četvrtak navečer predstavljen na tiskovnoj konferenciji u svečanoj dvorani „Queen“ predstavnicima medija i turističkim djelatnicima.

Kao dio Mepas grupe, hotel Mepas smješten je na vrhu poslovno-trgovačkog centra Mepas Mall, u samom centru poslovne zone Grada Mostara.

Na tri etaže hotela smjestilo se 86 luksuzno opremljenih soba i apartmana, predsjednički apartman, spa i relax centar sa zatvorenim bazenom, te kongresni centar, čiju okosnicu čini svečana dvorana „Queen“, kapaciteta do 700 mjesta, koja je djeljiva u dvije manje dvorane (za poslovne i svečane prigode).

‘Jedan ovakav hotel sa kongresnim centrom nedostajao je turističkoj ponudi Grada Mostara i općenito našoj regiji. Nadamo se da će hotel Mepas sa svojom ponudom i kapacitetima, privući brojne nove turiste i poslovne ljude u Grad Mostar i HNŽ, te da će se time i dalje razvijati ne samo naša turistička ponuda već i naše gospodarstvo.” kazao je Andrija Krešić, direktor Turističke zajednice Hercegovačko- neretvanske županije.

Konferencijska dvorana, u kojoj je održana prezentacija, opremljena je sa tri kabine za simultano prevođenje, te najmodernijom prezentacijskom i audio/video opremom. Iz dvorane se nastavlja otvorena terasa sa zadivljujućim pogledom na panoramu Mostara, te kao takva predstavlja idealno mjesto za organizaciju banketa na svježem zraku. Sobe i apartmani oduševili su novinare i predstavnike turističkih agencija spojem vrhunske elegancije i udobnosti, te moderne tehnologije.

Budući je sezona uvelike počela, pred nama je mnogo posla. Tek se trebamo „upisati“ u turističku i poslovnu ponudu Mostara i regije. Svakako očekujemo uspostavu dobre suradnje s gradskim i županijskim vlastima, ali i drugim hotelijerima kako bismo zajednički radili na poboljšanju turističke ponude Mostara, Hercegovačko-neretvanske županije, ali i cijele Bosne i Hercegovine.”, kazao je direktor hotela Mepas Tomislav Galić.

Ekskluzivni spa i relax centar, kongresni centar, izvrsna gastronomska ponuda, uz prostrane sobe i apartmane s pogledom na veličanstvenu panoramu Mostara – sve to i još više očekuje goste u hotelu Mepas.

Neovisno o tome krije li se u vama radoznali putnik, koji želi iskusiti sve ljepote Hercegovine i njene okolice, ili ste u potrazi za opuštanjem i wellness užicima, sportskim sadržajima ili samo tražite idealno mjesto na kojem ćete ugostiti svoje poslovne partnere i obitelj, hotel Mepas je pravi izbor, a on je izbor i slavnog violončelističkog dvojca 2Cellos, koji će za vrijeme svog koncerta u Mostaru 14. kolovoza odsjesti u predsjedničkom apartmanu hotela Mepas.

Nakon press konferencije i razgledavanja hotela, druženje je nastavljeno na prigodnom domjenku u restoranu Prestige.

Ekipa portala Jabuka.tv zavirila je u hotel Mepas te vam donosimo bogatu galeriju fotografija. A za one znatiželjne, doznali smo i cijenu noćenja u predsjedničkom apartmanu – za jednu večer morat ćete izdvojiti 800 KM.

hotel_mepas_1

hotel_mepas_2

direktor hotela Mepas Tomislav Galić

hotel_mepas_3

Kongresna dvorana ‘Queen’ kapaciteta do 700 mjesta

hotel_mepas_4

Voditelj prodaje i marketinga Ivana Ćavar

hotel_mepas_10

hotel_mepas_11

hotel_mepas_12

hotel_mepas_13

hotel_mepas_14

hotel_mepas_15

hotel_mepas_16

hotel_mepas_26

hotel_mepas_27

hotel_mepas_17

hotel_mepas_18

hotel_mepas_32

hotel_mepas_19

Ulaz u predsjednički apartman

hotel_mepas_20

Predsjednički apartman

hotel_mepas_21

Predsjednički apartman

hotel_mepas_22

Predsjednički apartman

hotel_mepas_23

Kuhinja u predsjedničkom apartmanu

hotel_mepas_24

Predsjednički apartman

hotel_mepas_25

hotel_mepas_28

Mokarski tamburaši

hotel_mepas_29

hotel_mepas_30

hotel_mepas_31

*Sponzorirani članak

(www.jabuka.tv | Foto: Domagoj Ledić)