U Mostar dolazi projekt “Izađi i treniraj”

“Izađi i treniraj” je jedinstven projekat u BiH koji za cilj ima da okupi što više ljudi koji vježbaju i žele da vježbaju, promovišući na taj način sporta i njegov pozitivan uticaj na zdravlje.

Kompanije Nike i Sport Vision kao lideri u prometu sportske opreme i ovoga puta podržali su ovaj događaj, pokazujući zašto je njihova pozicija ne tržištu neupitna. Do sada su održana tri treninga u tri grada u BiH – poslije uspješno organizovanih treninga u Bijeljini, Brčkom i Sarajevu, ekipa stiže u Mostar.

Javni treninzi na otvorenom okupili su do sada nekoliko stotina učesnika, a kompanije Nike i Sport Vision i ovoga puta pripremile su u saradnji sa fitnes instruktorima bogat program, ali i nagrade.

14600890_1295715480462663_1095010141702535255_n

I ovoga puta obezbijeđene su majice za vježbače kao i voda, a najsretniji u nagradnoj igri dobiće i Free training patike.

Veliko interesovanje građana Mostara pokazuje da ćemo i ovoga puta moći da se pohvalimo odličnim rezultatima i da ostvarimo svoju misiju, a to je podizanje nivoa svijesti građana o važnosti i prednostima vježbanja. Sedam fitnes instruktora, DJ, video produkcija, TV ekipe, radio stanice, web portali, blogeri svi oni uključeni su u ovaj projekat.

Ukoliko želite da nam se pridružite i osigurate svoje mjesto o najzabavnijem događaju u regionu, prijavite se putem FB stranice Izađi i treniraj ili SMS porukom na broj 062/809-221. Nedjelja, 16. listopada u 12.00 sati na platou Mepas Mall-a.