U Mepas Mallu održan MakeOver by Emerik Gudelj

Mepas Mall ponovo je zablistao kao centar glamura i ljepote na već tradicionalno organiziranom MakeOver showu by Emerik Gudelj.

U petak, 17. travnja na prvom katu Mepas Malla održao se modni događaj godine. Ovog puta finalistice našeg Makeover natječaja s najbolje složenim kombinacijama bile su: Jurija Brnada, Emina Bilalović-Mehmedspahić i Antonela Doko. Sretne finalistice MakeOver showa pokazale su svoje stilističke sposobnosti i osmislile kombinaciju za jednog od naših modela te tako osvojile vrijedne nagrade.

MakeOver event organiziran je u suradnji s Faks Helizimom, prijateljem mode još od davne 1968.godine i stilistom Emerikom Gudeljem. Sve posjetitelje dočekalo je i besplatno šminkanje za koje se pobrinuo tim vrhunskih vizažista Avona, dok je za besprijekornu frizuru kao i uvijek bila zadužena ekipa frizerskog salona Red Carpet 2.

U sklopu Makeover eventa, po prvi puta održana je i revija maturanata, gdje su mostarski srednjoškolci crvenim tepihom prošetali u svečanim kombinacijama idealnim za maturalnu večer.

Ukoliko ste propustili ovaj zabavni događaj, posjetite našu Facebook stranicu i pogledajte kombinacije budućih modnih stilistica ☺

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu