U GUMA M kupuj i na Tajland otputuj

Velika nagradna igra GUMA M gdje svoje drage kupce vodi na daleki TAJLAND!

Ostvarite svoje snove, sudjelujte u novoj VEEEELIKOJ nagradnoj igri „4 GUME KUPUJ I NA TAJLAND OTPUTUJ !“ koja će trajati do 15. prosinca, a pravo sudjelovanja imaju svi kupci u GUMA M centrima koji kupe 4 GUME istih dimenzija.

Važno je naglasiti da u nagradnu igru ulazi i kupovina preko jedinstvenog weba za kupovinu guma www.cijenaguma.ba

Posjedovanje obavezne zimske opreme za vaša vozila se bliži i obavezno je u razdoblju od 01. studenog tekuće do 01. travnja naredne godine.

U zimskom razdoblju, niske temperature i česte i obilne padaline izuzetno nepovoljno utječu na motorna vozila, stoga je potrebno adekvatno pripremiti i sebe i svoje vozilo za nadolazeću zimu. GUMA M centri su se pripremili za nadolazeću zimu i čekaju na svoje kupce, a one najsretnije očekuju vrijedne nagrade.

Dva najsretnijih kupaca nagrađujemo desetodnevnim boravkom za dvoje na Tajlandu sa uključenim avio prijevozom, taksama, transferima, vodičem i  smještajem na Phuketu u hotelu sa 4 zvijezdice.

Nagradni fond osim putovanja u Tajland obuhvata i preko 200 dodatnih nagrada poput : VR naočala, Sportskih torbi, školskih torbi, kao i Lopti.

 

Pravila su jednostavna, u razdoblju od 03. listopada – 15. prosinca u bilo kojem GUMA M servisnom centru ili putem weba www.cijenaguma.ba kupite najmanje 1 set (4 gume) istih dimenzija i ulazite u sustav koji vas može odvesti u novu pustolovinu!

Vrlo važno je da čuvate vaš račun, jer ćemo Izvlačenje glavne nagrade održati 10 dana nakon završetka nagradne igre u našem centru u Sarajevu.

Želimo naglasiti da kroz dugogodišnje poslovanje i pripremanje za zimsko razdoblje u našim centrima, ovaj put smo odlučili promovirati naše brendove na jedinstven način, tj kako ne bi ostali samo na promociji, cilj nam je ujedno nagraditi lojalnost svih naših kupaca i pokloniti im vrijedne nagrade.

Odlučili smo da to bude putovanje u Tajland kao jedna od vrlo atraktivnih turističkih destinacija, sa mogućnosti osvajanja i preostalih 200 vrijednih nagrada poput VR naočala, Sportskih torbi, đačkih torbi, lopti..ali ujedno i mnogo drugih mini nagradnih igara koje možete pronaći na našem Facebook i Instagram profilu. 

Za putovanje u Tajland dovoljno je malo sreće i kupovina seta guma priznatih i kvalitetnih brendova koje nudimo u našim centrima poput: Michelin, Uniroyal, Sava, Bridgstone, Continental, Petlas. Također možete ostvariti i popust na sve gume u iznosu do 25 posto. 

Više informacija o nagradnoj igri, pravilima, kao i svim servisnim lokacijama naših centara kao i njihovim uslugama dostupno je na www.cijenaguma.ba  i www.gumam.com !

Sretno svima!

*Sponzorirani članak