Tri slučaja kamenovanja u Vrapčićima: Napadnuti i Širokobriježani koji su se vraćali iz Vukovara

U ponedjeljak tijekom noći zabilježeno je više slučaja napada kamenovanjem na području Vrapčića kod Mostara.

Prvo je PU Mostar napad prijavio M.K. iz Širokog Brijega.

Kazao je da je oko 21:30 sati, dok se s prijateljima vraćao iz Vukovara, u naselju Vrapčići od strane više nn mlađih osoba kamenovano kombi vozilo Renault Trafic, vlasništvo renta car-a iz Bijakovića.

Upoznata kriminalistička policija.

Potom je napad u PU Mostar prijavio I.B. iz Korčule, koji je kazao da je oko 22:00 sata, u naselju Vrapćići od strane više nn počinitelja kamenovano kombi vozilo Opel Vivaro, vlasništvo Zajednice športskih udruga općine Lumbarda. Upoznata kriminalistička policija.

A kao treći slučaj napada kamenovanjem u PS Mostar Sjever prijavio je S.Ć. iz Vrapčića da je grupa  od desetak mlađih nn muških osoba s kapuljačama na glavama, na cesti M-17, u blizini stadiona, kamenjem napala i oštetila putničko vozilo sa hrvatskim registarskim oznakama, njemu nepoznate marke i boje, gdje je na cesti ostala manja količina razbijenog stakla i kamenja.

Na lice mjesta upućena je patrola policije koja je utvrdila da su navedene osobe nakon napada na više vozila krenule cestom M 17, prema Mostaru. Poduzete potrebne mjere, navodi se u dnevnom izvješću MUP-a HNŽ-a.

(www.jabuka.tv)