TREND riba je "must have" proizvod | Jabuka.tv

TREND riba je “must have“ proizvod

Istraživačka agencija Nielsen, koja na tržištu BiH djeluje od 2006. godine, predložila je skoro 400 brendova, za koje su putem online upitnika glasali trgovci iz BiH, a In Store magazin je organizirao izbor TOP 100 proizvoda.

U utorak 9.10.2018. u hotelu Holiday U Sarajevu održana je svečana promocija i proglašenje TOP 100 brendova koji su MUST HAVE u sezoni 2018./2019.

Svoje mjesto u ovom elitnom društvu pronašla je i trgovačka robna marka Trend.

Trend je trgovačka robna marka u vlasništvu tvrtke Lukas TP Nakić d.o.o. registrirana 2011. godine.

Trend nudi širok asortiman kvalitetnih prehrambenih proizvoda po pristupačnim cijenama, niže pozicioniranim od vodećih domaćih i stranih proizvođača.

Posebno bi izdvojili Trend riblji asortiman koji čine Tuna, Skuša fileti i Sardinei upravo su oni dobili ovu prestižnu nagradu i proglašeni među 100 najboljih proizvoda koji trebaju biti na policama svih trgovina u BiH ,ali i svakom domaćinstvu.

Zbog kontroliranog podrijetla, vođenja brige o kvaliteti, modernog načina plasmana i vrhunske distribucije, Trend proizvodi se mogu pronaći u svim značajnijim trgovačkim lancima i prodajnim objektima  diljem BiH.

Ukoliko niste  probali njihove proizvode svakako vam ih preporučujemo da se uvjerite u njihovu kvalitetu jer najprodavaniji brend u kategoriji konzerviranih ribljih proizvoda u BiH u prošloj godini bio je upravo Trend.

*PR članak