Trend predstavlja novi proizvod iz svoje premium linije

Trend na tržištu Bosne i Hercegovine nudi širok asortiman kvalitetnih prehrambenih proizvoda po pristupačnim cijenama, niže pozicioniranim od vodećih domaćih i stranih proizvođača.

Trend je prošli tjedan na tržištu predstavio novi proizvod, Trend tuna komadi u biljnom ulju (150 g) iz svoje premium linije.

Trend tuna komadi u biljnom ulju su od kvalitetne skupocjene žutoperajne “yellowfin” tune svjetlijeg mesa. Bogat su izvor zdravih masti, proteina, minerala i vitamina.

Premium linija Trend već  od prije u svom asortimanu posjeduje tuna filete u biljnom ulju i tuna filete u maslinovom ulju napravljene od najkvalitetnijih dijelova tune žutoperajne, ručno biranih fileta koji su idealni za pripremu vrhunskih gurmanskih obroka.

Osim Trend premium linije, robna marka Trend ima bogati konzervirani riblji asortiman koji čine Tuna, Skuša fileti i Sardine.

Zbog kontroliranog podrijetla, vođenja brige o kvaliteti, modernog  načina plasmana i vrhunske distribucije, Trend proizvodi se mogu pronaći u svim značajnim trgovačkim lancima i prodajnim objektima diljem Bosne i Hercegovine.

Ukoliko niste probali njihove proizvode svakako vam preporučujemo da se uvjerite u njihovu kvalitetu jer najprodavaniji brend u kategoriji konzerviranih ribljih proizvoda u BiH je upravo Trend!

*PR članak