Teška prometna nesreća u Hrvatskoj, poginule četiri osobe – Jabuka.tv

Teška prometna nesreća u Hrvatskoj, poginule četiri osobe

Četvero ljudi je poginulo, a desetak je ozlijeđeno u teškoj prometnoj nesreći na autocesti A3 Bregana-Lipovac kod Okučana oko 3 sata ujutro.

Policija je dojavu dobila u 3:20 o slijetanju kamiona srbijanskih registracija na 150. kilometru autoceste u smjeru Zagreba.

Kako neslužbeno doznaju 24 sata, u nesreći su stradali migranti. Kamion je prevozio sijeno, a još se utvrđuje kako su se u njemu našli migranti.

U 4:10 sati, policija je privremeno zatvorila promet na sjevernoj kolničkoj traci autoceste u smjeru Zagreba. U 5:20 sati zatvoren je promet i na južnoj kolničkoj traci autoceste, zbog mogućnosti prilaza vozilima žurnih službi i pružanja pomoći ozlijeđenima koji su prevezeni u bolnice u Slavonskom Brodu i Novoj Gradiški.

Dovezeno je 11 ozlijeđenih osoba, šest ih ima teške tjelesne ozljede, jedan je životno ugrožen, nalazi se u jedinici intenzivnog liječenja, liječnici su stabilizirali njegovo stanje, a jedan je odvezen na hitan operativan zahvat koji traje. Po mojim informacijama, kako su se predstavili državljani su Sirije, rekao je za HRT Josip Kolodziej, ravnatelj OB Nova Gradiška

(www.jabuka.tv)