Teška nesreća u Mostaru: Poginuo 49-godišnjak

U ponedjeljak u 6:15 sati na magistralnoj cesti M-17, kod prigradskog naselja Ortiješ dogodila se teška prometna nesreća.

Za Bljesak.info, dežurna tužiteljica je rekla kako se nesreća dogodila na južnom ulazu u Mostar, te da je sudionik bio automobil Golf 2 za čijim upravljačem je bio Emir I. (1966.).

“Automobil se kretao iz smjera Bune prema Mostaru, te je u jednom trenutku Golf sletio s ceste i udario u zadnji kraj prikolice koja je bila parkirana. Vozač Emir I. je poginuo na mjestu nesreće”, rekla je tužiteljica za Bljesak.info.

pauk-golf2-nesreca2

Zbog ovog sudara morali su intervenirati i mostarski vatrogasci koji su sjekli vozilo kako bi se došlo do unesrećenog, potvrđeno je iz Profesionalne vatrogasne postrojbe za Bljesak.info.

Na mjestu nesreće bila je i dežurna tužiteljica koja je rukovodila očevidom, te službenici PU Mostar koji su izvršili očevid. Po nalogu tužiteljice, Golf je izuzet u krug Policijske uprave radi vještačenja, dok je tijelo Emira I. prevezeno u mrtvačnicu gdje će biti izvršen vanjski pregled tijela, a provest će se i druge radnje kako bi se utvrdio uzrok nesreće.

Neslužbeno se doznaje da je vozač zaspao za upravljačem, te je u jednom trenutku sletio s ceste i udario u parkiranu prikolicu. Inače, Emir I. je iz Stoca, a bio je nastanjen u Mostaru.

(Bljesak.info)