Svjetsko rukometno prvenstvo i Arena Sport na HOME.TV-u – Jabuka.tv

Svjetsko rukometno prvenstvo i Arena Sport na HOME.TV-u

HT ERONET ovih je dana potpisao novi ugovor o nastavku suradnje s vodećim sportskim kanalom – Arena Sportom i tako korisnicima platforme HOME.TV osigurao uživanje u vrhunskim sportskim natjecanjima tijekom idućih nekoliko sezona.

Već od ovog tjedna, HOME.TV korisnici će moći pratiti Svjetsko prvenstvo u rukometu, koje se u Egiptu održava od 13. do 31. siječnja 2021. godine.

Produljenjem suradnje s Arena Sportom, HOME.TV korisnici su u mogućnosti pratiti utakmice najjače košarkaške lige na svijetu – NBA, kao i regionalna nogometna natjecanja – Premijer ligu BiH, Hrvatsku nogometnu ligu i Superligu Srbije.

Naravno, tu je i najelitnije nogometno natjecanje svijeta – UEFA Liga prvaka, zatim Liga Europe, te novo natjecanje – Konferencijska liga, koja počinje iduće sezone. Sva tri navedena natjecanja, prenosi upravo Arena Sport, baš kao i talijansku Serie A, francusku Ligue 1, ali i španjolsku La Ligu, otkupljenu za idućih pet godina, počevši od sezone koja kreće u devetom mjesecu ove godine.

Bilo nam je jako bitno nastaviti suradnju s Arena Sportom, kako bi naši korisnici HOME.TV-a mogli i dalje neometano i opušteno uživati u velikim sportskim natjecanjima, pogotovo u ova vremena kada smo svi zapravo zakinuti za mnogo toga. Jedno je sigurno: sport na HOME.TV-u neće biti problem, poručio je član Uprave i izvršni direktor za nepokretnu mrežu, Tomislav Ruk.

HOME.TV trenutno ima najbogatiji sportski sadržaj na tržištu; uz već spomenuti Arena Sport, tu su još i Sport Klub, Eurosport i HNTV, a od veljače se planiraju i dodatna pojačanja u sadržaju.

*PR članak