Studio Jelica stanku zbog korone iskoristio za online edukacije i dodatno usavršavanje

Prinudnu stanku zbog pandemije koronavirusa Studio Jelica iz Posušja posvetio se edukaciji i dodatnom usavršavanju te vlasnici salona Jelici Koštro nije nedostajalo motivacije za učenjem.

Iako nam je korona otkazala dogovorene seminare i edukacije, nismo htjeli ostati na tome nego smo se odlučili za online učenje.

Završili smo obuku treninga kod vodećih akademija FRINGE i L.A.S.K. koji su se zbog širenja obrazovanja školovali na prestižnim akademijama diljem svijeta. Pomogli su nam da podignemo razinu znanja i zainteresiranosti za struku. Treninzi su bili jako korisni i činio ih je različit sadržaj koji ćemo rado primjenjivati u našem salonu, rekla je Jelica Koštro, vlasnica Studija Jelica.

Treninzi su podrazumijevali učenje i upoznavanje s osnovama frizeraja kroz dio nastave isključivo vezan za izravan rad s klijentima, marketing, menadžment, vođenje salona kao i praktični rad na modelima (lutkama).

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

@teemotyii ❤️

Objavu dijeli ▫️ by Katarina Ivanković (@jimmywoophoto)

Uz to je bilo još seminara koji se baziraju na color i što posebno ističemo je ruski volumen Fleecing koji je novitet u svijetu.

Što se tiče trendova, za ovo ljeto istaknula bih tehnike RamirezaMounira i Shatusha, tople tonove boje, razbarušene valove te što prirodniji look, ističu iz Studija Jelica.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

#hairtrend2020

Objavu dijeli Jelica Koštro (@studio_jelica)

To nije sve jer Studio Jelica se već priprema za edukacije i novitete koje će predstaviti na jesen.

Nakon što je dozvoljen rad frizerskim salonima u FBiH zbog smirivanja situacije s pandemijom koronavirusa, u Studiju Jelica osoblje i klijentice se pridržavaju svih higijensko-epidemioloških mjera jer je sigurnost i zdravlje naših klijentica i osoblja na prvom mjestu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

@helenasoldo 🧡

Objavu dijeli Jelica Koštro (@studio_jelica)

Studio Jelica možete pronaći na Facebook stranici te na Instagram profilu, a sve informacije o terminima možete dobiti na broj 063 864 045.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Hvala na povjerenju @beautycentarmarina 😍

Objavu dijeli Jelica Koštro (@studio_jelica)

Sponzorirani članak