Studio Jelica otvorio Calm Escape – jedinstvenu sobu za ”miran bijeg” u regiji

Studio Jelica iz Posušja u srijedu navečer otvorio je Calm Escape – prvi takvu sobu u regiji.

Calm Escape nalazi se u sklopu frizerskog Studija Jelica te omogućava ženama i muškarcima pranje kose u ležećem položaju u opuštajućoj atmosferi.

To je soba za miran bijeg koja nudi miran ambijent, karakteriziran spokojnim dekorom, mekim osjvjetljenjem udobnim sjedalima i atmosferom pogodnom za opuštanje i introspekciju. Prostor potiče odmor od brzog svijeta, dopuštajući da se opustite, napunite energijom i pronađete unutarnji mir, izjavila je za portal Jabuka.tv vlasnica studija Jelica Koštro.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jelica Koštro (@studio_jelica)

Moj cilj nije biti drugačija nego udovoljiti potrebama i željama svojih klijentica, a produkt toga moga rada je da na kraju možda nudim nešto što drugi ne nude. Osluškujem ono što mi klijentice govore, vidim o čemu razmišljaju i kako percipiraju odlazak frizeru. Mnoge od njih ne dolaze samo njegovati kosu, imati lijepu frizuru i boju nego baš zato što im ta nova, moderna i drugačija frizura omogućava da se osjećaju samopouzdanije, sretnije i opuštenije.

Većina ih navodi kako žive užurbano i pod stresom te da im je dolazak kod mene jedna od rijetkih relaksacija. Upravo ta prepoznata želja za relaksacijom vodila me u osmišljavanju moga novog programa Calm Escape, objašnjava Jelica Koštro koja više puta godišnje po Europi ide na edukacije renomiranih frizera i stalno usavršava svoje znanje i vještine, a posljednja od njih bila je u Amsterdamu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jelica Koštro (@studio_jelica)

Na svečanom otvaranju Calm Escapea bili su predstavnici L’Oreala iz BiH i Hrvatske te brenda Kerastase. Za glazbeni ugođaj pobrinuli su se Ivana i Ivica Bago.

Jelica Koštro ističe da se natječe sama sa sobom, da želi prelaziti svoje granice i samim time biti drugačija.

To je jednostavno dio moje osobnosti, a to su moji klijenti prepoznali i poklonili mi povjerenje koje je meni poticaj da dajem 100% sebe i da u našem salonu uvijek dobiju vrhunsku uslugu, rekla je Jelica u izjavi za portal Jabuka.tv.

Studio Jelica je ovlašteni prodavač, u suradnji s Frizerlandom, najekskluzivnijih svjetskih brendova Kérastase i L’Oréal Paris.

Želim da brendovi s kojima surađujem održavaju one vrijednosti u koje i sama vjerujem, a to je kvaliteta, posvećen rad i stalno usavršavanje, zaključila je vlasnica Studija Jelica.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jelica Koštro (@studio_jelica)

Radno vrijeme Studija Jelica je od 8:00 do 20:00 sati svim danima osim nedjelje i ponedjeljka. Također, Studio Jelica ne radi za vrijeme blagdana i praznika.

Studio Jelica možete pratiti na društvenim mrežama Facebook i Instagram, a svoje termine i informacije, osim preko društvenim mreža, možete rezervirati na broj: +387 63 864 045 i +387 39 852 028

*Sponzorirani članak