Spektakl mladosti i ljepote: Izbor fotomodela HNŽ-a

U organizaciji Fashion M-a i direkcije Fotomodela BiH održava se 9. prednatjecanje za Izbor Fotomodela FBIH.

Ovo je druga sezona ovog zanimljivog show programa koji ima za cilj pronalazak komercijalnih lica za poslove modelinga, reklama, glazbenih spotova itd.

Direkcija kroz pripreme radi na obuci mladih djevojaka kroz radionice javnog nastupa, pravilnog držanja, rada pred kamerama i ostalih segmenata potrebnih za scenu.

Slogan projekta je “BRENDIRAJ SE I PLASIRAJ” te u skladu s tim organizator daje priliku mladim damama iz malih sredina da postanu dijelom javne scene BiH i regije.

Na devetom prednatjecanju predstavit će se 17 djevojaka regije te će se boriti za plasman i titulu koja im osigurava sudjelovanje na federalnoj razini natjecanja. Osam prvoplasiranih stječe pravo sudjelovanja na federalnom natjecanju, a tome će prethoditi izrada book-a, pripreme i sudjelovanje na modnim revijama.

Generalni sponzori su TC PLAZA, Restoran Granada, Cinneplexx Plaza, sponzori izbora su EuroPharm Apoteke Mostar, MerAmi lounge bar, Sinkromo namještaj, Fresh bar, Kopirnica CopyLab, službeno piće izbora je Eisberg energy drink i voda Leda. Za frizure sudionica pobrinut će se Frizerski salon “Sandi”, za make up pobrinut će se Salon Infinia. Predivne bukete za pobjednice pripremit će Jolie flower design kao i poklone Callux, Zlatarna Rubin, Sabos jewerly.

Medijski pokrovitelji Jabuka.tv, Bljesak.info, Hercegovina.info, Mostarski.info, Oscar C.

Osigurajte svoje rezervacije i budite dio spektakla mladosti i ljepote.

 

Poštujmo zajedno sve mjere zaštite.

(www.jabuka.tv)