Specijalni popust za dame: 20% niža cijena ulaznica za digital marketing konferenciju “Konverzija”

Povodom Međunarodnog dana žena, organizatori digital marketing konferencije “Konverzija”, koja će se održati u Banjoj Luci 25. i 26. travnja ove godine, odlučili su da svim zainteresiranim sudionicima osiguraju ovogodišnje ulaznice sa popustom od 20%.

Ova sjajna ponuda traje od 2. do 9. ožujka i predstavlja posljednju priliku da svoje mjesto na “Konverziji” osigurate uz ovako veliki popust.

“Konverzija” je regionalna digital marketing konferencija koja svake godine okuplja najveće regionalne stručnjake iz područja digitalnog marketinga u Banjoj Luci. Ove godine se održava po četvrti put i već sada nosi epitet jedne od najznačajnijih digital marketing konferencija u regiji.

U predivnom ambijentu Banskog dvora i ovaj put će svoje znanje sa sudionicima nesebično podijeliti 20 predavača iz regije, donoseći najnovije trendove iz industrije, te konkretne i primjenjive savjete koji mogu unaprijediti vaš online biznis.

Osmoožujski popust možete iskoristiti kupovinom ulaznice na LINKU, tako što ćete pri popunjavanju podataka u formular unijeti kupon kod ”8MART”.

“Konverzija” je postala prepoznatljiva i kao događaj na kojem se nesebično dijeli znanje, a ove godine je obogatila svoj program jednom novinom. Naime, već ustaljene panel-diskusije pretvorene su u novi oblik razmjene znanja – klinike – tijekom kojih će odabrani predavači analizirati sajtove i kampanje sudionika.

Na ovogodišnoj konferenciji očekuje se više od 500 sudionika koji će Banju Luku posjetiti kako bi naučili nešto novo i svoje znanje razmijenili s nekim od najuspješnijih digital marketing stručnjaka u regiji. Ulaznice po sniženoj cijeni možete kupiti na web stranici konferencije Konverzija, gdje možete dobiti i sve informacije o programu konferencije i predavačima.

Kao i do sada, značaj jedne ovakve konferencije prepoznale su brojne ustanove i kompanije koje i ove godine nastavljaju sa svojom podrškom. Među brojnim prijateljima i pokroviteljima “Konverzije” našle su se kompanije m:tel, Vlada Republike Srpske, Grad Banja Luka, Avalon, AdCombo, Teleklik, Vitinka, Manja, te mnogi drugi.

Sudeći po zainteresiranosti posjetitelja, te kvaliteti predavača koji će i ove godine nesebično dijeliti svoje znanje, “Konverzija” nastavlja tradiciju i predstavlja događaj koji ne želite propustiti ukoliko nastojite da unaprijedite i usavršite svoje vještine iz oblasti digitalnog marketinga.

(www.jabuka.tv)