Soy Luna u četvrtak stiže u Mepas Mall

Pažnja! Najzabavniji četvrtak se bliži zato što se poznata argentinska tinejdžerska telenovela nakratko seli u Mepas Mall!

Glavni lik telenovele je svim tinejdžerima poznata – Luna Valente, tinejdžerka koja pored svojih skejterskih umijeća otkriva još jedan veliki talent- pjevanje. Pred vama je prilika da proživite skupa s njom zabavne i zanimljive događaje njezinog života!

Želite li pokazati talent u pjevanju i dobro se provesti s prijateljicama? Ako je odgovor da, Soy Luna karaoke su prava stvar za vas!

Da bi zabava bila još bolja, pobrinut će se podna igra memorije koja donosi slatke nagrade. Također možete provjeriti koliko poznajete likove iz Soy Luna serije, a ako odgovorite točno sva pitanja, čeka vas nagrada! Zvuči savršeno, zar ne?

Zabavi nije kraj jer vas čekaju perlice, slamčice, trakice, te puno boja i mašte uz koje nastaju fantastične i unikatne ogrlice i narukvice.

Za najbolji selfie pobrinut će se Soy Luna okvir, kao i dodaci uz koje zasigurno nastaju najslađe fotke.

Nismo zaboravili ni dječake, jer njih čeka Infinity Nado sa svojim zanimljivim igricama i poklonima za pobjednike. S Nado zvrkovima počinje i vaša avantura među junacima Nado svijeta. Upustite se u dvoboj i postanite Nado pobjednici!

Ne propustite ovaj zabavni teen četvrtak, 24. siječnja 2019. i posjetite 1. kat Mepas Malla od 18 sati gdje vas čeka nezaboravno druženje.

Čekamo vas!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

*PR članak