Snaga čišćenja u visokotlačnim peračima

Vrijeme je obaviti čišćenje okućnice, kako bi neki rekli – generalku. Od čišćenja betonskih podova i garaže do pripreme vrta za sezonu. Velik je to posao za svakoga, pogotovo kada se suočimo s tvrdokornim mrljama od ulja ili blata.

Visokotlačni perači, popularno zvani wap-ovi, čine čišćenje brzim i jednostavnim. To je alat koji je danas dostupan svakom dvorištu, a poslužit će prilikom čišćenja terase, pranja automobila, bicikla, pocinčanih ograda, tvrdokornih mrlja sa zidova, podova i sl.

Jedna od njihovih najvećih prednosti je snažan pritisak vode koji će s lakoćom isprati i najtvrdokornije mrlje. Osim toga, visokotlačno čišćenje štedi mnogo vode.

Samo u četvrtak 7.7.2022. u Sjemenarni – popust 10% na STIHL visokotlačne perače

 

Na tržištu danas možete pronaći sve – od osnovnih modela, polu-profesionalnih i profesionalnih perača od kojih se svaki razlikuje po osnovnim karakteristikama kao što su maksimalni tlak, protok vode, snaga motora i temperatura dovoda vode.

U ponudi STIHL visokotlačnih perača nalaze se modeli koji će vam uvelike olakšati posao. Oni su trenutno najvrjedniji svestrani pomagači sa izuzetnom snagom čišćenja koju karakteriziraju izvrsna učinkovitost i raznovrsne mogućnosti primjene.

Svi uređaji su opremljeni sa čvrstom aluminijskom glavom pumpe i klipom od nehrđajućeg čelika. Udobni su za rukovanje zahvaljujući praktičnim značajkama opreme, a opet jednostavni za transport i skladištenje uz uštedu prostora.

Svaki od ovih uređaja može se koristiti u kombinaciji sa širokim rasponom pribora za pranje pod tlakom, dizajniranim da olakšaju pojedine poslove, kao i širokom ponudom pratećih sredstava za čišćenje.

U Agrocentrima Sjemenarne, ovlaštenom STIHL trgovcu, pronađite bogatu ponudu i Vama odgovarajuće STIHL visokotlačne perače.

Samo u četvrtak 7.7.2022. u Sjemenarni – popust 10% na STIHL usisivače