Slavica Juka izvan životne opasnosti

Zdravstveno stanje Slavice Juke, bivše dekanica Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, koja je u utorak 12. siječnja ozlijeđena u prometnoj nesreći, stabilno je, te je ova pacijentica kako je za Bljesak.info potvrđeno iz Sveučilišne Kliničke Bolnice Mostar, izvan životne opasnosti.

”Osoba inicijala S. J. (1956.) primljena je na Odjel za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje Sveučilišne kliničke bolnice Mostar. Stabilnog je zdravstvenog stanja – hemodinamski i respiratorno stabilna”, rekli su za Bljesak.info iz Ureda za informiranje i odnose s javnošu SKB Mostar.

Podsjećamo, Juka je ozlijeđena u prometnoj nesreći kod Maglaja, te je nakon prijema u zeničku Kantonalnu bolnicu prevezena na liječenje u Mostar.

”Zadobila je ozlijede grudnog koša, prijelom rebara, desne nadlaktice, lijeve podlaktice te lijeve natkoljenice u predjelu kuka”, potvrđeno je ranije iz zeničke bolnice za Bljesak.info.

Naime, na magistralnoj cesti M-17 u mjestu Liješnica dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali putničko motorno vozilo marke VW ”Tiguan”, bh. registarskih oznaka, kojim je upravljala J.S. iz Mostara, i putničko motorno vozilo marke ”Mercedes”, također bh. registarskih oznaka, kojim je upravljao I.I. iz Žepča.

(Bljesak.info)