Širokobriježanka Marijana Jurilj u Čitluku predstavlja “Govor duše”

Prozno-poetska zbirka “Govor duše” Širokobriježanke Marijane Jurilj u utorak 29. siječnja 2019. godine bit će predstavljena u Čitluku.

Predstavljanje književnog prvijenca mlade širokobriješke autorice započet će u 18:45 sati u dvorani crkve Krista Kralja u Čitluku. Predstavljanje organizira Franjevački svjetovni red iz Čitluka.

Uz samu autoricu, u programu predstavljanja sudjelovat će fra Dane Karačić, Višnja Spajić, Andrea Musa i Vesna Mandić.

Za glazbeni dio programa pobrinut će se glazbena sekcija Frame Široki Brijeg.

Knjiga je nastala u razdoblju kad sam borila velike borbe, ali Bog se pobrinuo da sve na kraju izađe na dobro. Voljela bih da svima vama ova knjiga bude poticaj jer je uistinu dušom pisana, rekla je mlada književnica Marijana Jurilj prigodom predstavljanja ove knjige u Širokom Brijegu.

“Govor duše”: Marijana Jurilj u Širokom Brijegu predstavila književni prvijenac

Stil joj je vrijedan pozornosti, premda Marijani Jurilj, autorici ove jedinstvene knjige, pisanje nije zanimanje. Njezinu stilu i lakoći pisanja, kojom iznosi svoje misli, mogli bi pozavidjeti i oni koji cijeli svoj aktivni život provode pišući. Oni kojima je to zanimanje i od čega žive. Autorica govori o Bogu i svim odnosima između Boga i čovjeka i svega onoga što čovjek doživljava, donosi odgovore i na najteža pitanja, a nije završila teološke studije. Kroz njezine tekstove provlače se mistična iskustva kroz koja su prolazile i najveće kršćanske mističarke, napisao je širokobriješki franjevac fra Dane Karačić u recenziji prve knjige Marijane Jurilj.

(www.jabuka.tv)11 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.