Širokobriježanin uhvaćen s marihuanom – Jabuka.tv

Širokobriježanin uhvaćen s marihuanom

Radeći na suzbijanju neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, policijski službenici PU Široki Brijeg su u utorak u 21:40 sati, u mjestu Gornji Mamići, grad Široki Brijeg, zaustavili i kontrolirali osobno motorno vozilo marke “Mercedes”, BiH registarskih oznaka.

Njime je upravljala muška osoba (24) iz mjesta Knešpolje, grad Široki Brijeg, kojom prilikom su kod istog pronašli i privremeno izuzeli uz potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta dvije PVC vrećice u kojima se nalazila suha zeljasta biljna materija koja svojim izgledom i mirisom asocira na opojnu drogu tipa marihuana.

Nad istim je provedena kriminalistička obrada tijekom koje je muška osoba ispitana u svojstvu osumnjičenika zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo iz čl.239 KZ F BiH Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga.

O svemu je izviješten dežurni županijski tužitelj ŽZH, a po kompletiranju predmeta protiv osumnjičene osobe bit će upućeno izvješće Županijskom tužiteljstvu ŽZH u Širokom Brijegu o počinjenom gore navedenom kaznenom djelu, navodi se u priopćenju MUP-a ŽZH.

Mostar: 19-godišnjaku oduzeti marihuana i bijela praškasta tvar

(www.jabuka.tv)