Široki Brijeg: Učenica Leona napisala najbolji rad za Svjetski dan učitelja

Dočekali smo ovogodišnje obilježavanje Svjetskog dana učitelja i iskoristili posebnu priliku da zahvalimo svim učiteljima na nesebičnom trudu, strpljenju i znanju koje ulažu u obrazovanje novih generacija! Oni su podrška svojim učenicima, te s puno ljubavi i strpljenja nadahnjuju školarce svojim primjerom.

Povodom ovog dana Mepas Mall je već petu godinu za redom pružio savršenu priliku da kroz zabavan i kreativan natječaj naši školarci iskažu zahvalnost svojim najdražim učiteljima.

Mnoštvo kreativnih mališana sudjelovalo je u natječaju uz kratku priču i pjesmicu o svom učitelju u kojima su nam na iskren i simpatičan način pisali zašto baš oni imaju najboljeg učitelja na svijetu, i tako pred žiri stavili težak zadatak.

U mnoštvu prijava najveći osmijeh je izmamila Leona Kolobarić, učenica II-c razreda Male škole u Širokom Brijegu, čiji je sastav opisao učiteljicu Mariju kao veselu, nasmijanu učiteljicu koja nikad ne galami na djevojčice. Sigurni smo da će ovaj sastav ostaviti neizbrisiv trag u Leoninom srcu.

Mepas Mall je odlučio iznenaditi Leonu, učiteljicu Mariju i cijeli razred s mnoštvom poklona i balona.

Leona je svojim preslatkim pismom osvojila srca žirija i izmamila osmijehe svojim prijateljima. Mališani su se također obradovali slatkim poklon paketima Kandita i Koestlina, šarenim balonima i odličnim darovima koje je pripremila knjižara Alfa.

Veliki osmijeh na lice školarcima je izazvao i poklon bon u Bowling centru u Mepas Mallu za cijeli razred. Učiteljica Marija, koja je svojim istinskim trudom i zalaganjem inspirirala mališane za pisanje pjesmica, osvojila je poklon pakete Kandita, Koestlina, Saponije, knjižare Alfa i poklon večeru u Restoranu Prestige.

Svi učitelji su zajedno sa svojim školarcima uživali u ovom danu koji ostavlja neizbrisiv trag u njihovim životima, ispunjen osmijehom i divnim zajedničkim uspomenama.

Mepas Mall zahvaljuje svima na sudjelovanju i trudu uloženom u pisanje prekrasnih i iskrenih pjesmica i pisama.

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

***sponzoriran članak