Široki Brijeg: Tresač tepiha – Novo u ponudi Autopraonice i servisa tepiha Čerkez

Autopraonica i servis tepiha Čerkez od 1. svibnja dodatno je obogatila ponudu. Od sada nudi potpunu higijenu u Vašem domu jer Vaše tepihe će od sada čistiti tresačom (MEGA DUSTER 3000) koji uklanja prljavštinu, ali i onu koju ne vidite golim okom poput prašine, grinja te sitnih ostataka hrane itd.

Vaš dom će biti siguran pogotovo za osobe koje imaju poteškoća s alergijama i dišnim sustavom jer, uz tresač, tepihe njegujemo posebnim certificiranim antibakterijskim šamponima.

Na tepisima se svakodnevno skuplja prašina i prljavština s obuće, lijepi se za vlakna i taloži, a to utječe na brzo propadanje tepiha. Ručnim trešenjem nije moguće ukloniti svu ovu nečistoću. Stroj MEGA DUSTER 3000 kroz koji se propušta tepih trese ga s obje strane i uklanja najsitnije čestice prljavštine. To je prvi i najvažniji korak, jer se tepih bez ovog procesa ne može oprati kako treba, a ujedno se produljuje njegov životni vijek.

Nakon što smo u ožujku u ponudu prvi u Širokom Brijegu uvrstili strojno pranje tepiha pomoću centrifuge, od sada smo proces strojnog pranja tepiha zaokružili tresačom te su cijene naših usluga ostale nepromijenjene. Od sada vaš tepih prolazi tri faze strojnog pranja: tresač, strojna četka te centrifuga.

Sve dodatne informacije možete dobiti na kontakt broj: 063 55 22 81 (WhatsApp i Viber) te u inbox Facebook stranice Autopraonica i servis tepiha Čerkez.

U videu na vrhu članka pogledajte detaljni proces trešenja tepiha:

(www.jabuka.tv)