Široki Brijeg: Spriječena provala Namexa

Policijski službenici PU Široki Brijeg brzom reakcijom spriječili su provalu u trgovački centar “Namex” u mjestu Ljuti Dolac u Širokom Brijegu.

Kako navode iz MUP-a ŽZH, PU Široki Brijeg u ponedjeljak je u 02:45 sati zaprimila prijavu da je u tijeku provala u trgovački centar “Namex” u Ljutom Docu.

Po zaprimljenoj prijavi brzom reakcijom policijskih službenika PU Široki Brijeg na mjestu događaja uočene su dvije nepoznate osobe kako napuštaju navedeni objekt i bježe u smjeru polja (Mostarsko Blato).

Počinitelji su pri izvršenju ovoga kaznenog djela koristili motorno vozilo “VW Pasat registracijskih oznaka A02-T-759, otuđeno na području HNŽ-a i metalne šipke (pajsere) koji su pronađeni na mjestu događaja.

Izvan objekta pronađen je oštećen, neotvoren metalni sef koji su počinitelji prilikom bijega ostavili.

Za odbjeglim počiniteljima ovoga kaznenog djela u tijeku je intenzivna potraga policijskih službenika PU Široki Brijeg i Uprave policije MUP-a ŽZH.

Također, na mjestu događaja u tijeku su očevidne radnje,  a o svemu je obaviješten dežurni županijski tužitelj Županijskoga tužiteljstva ŽZH u Širokom Brijegu.

(www.jabuka.tv)