Široki Brijeg: SPC Vita prodaje poslovne i stambene prostore u središtu grada

Stambeno-poslovni centar Vita, zgrada u samom središtu Širokoga Brijega, odjenula je novo ruho.

Zgrada prepoznatljivoga vanjskoga izgleda, smještena preko puta širokobriješkoga hotela u Ulici Antuna Mihanovića br. 8, zasigurno će dobiti na vrijednosti novim poboljšanjima unutarnjega prostora koje su izveli novi vlasnici.

Naime, novi investitori SPC Vita, Modra Stijena d.o.o. i A3 d.o.o. potvrdili su da se na zgradi usavršila funkcionalnost stambenih i poslovnih prostora. Pored 1.500 kvadrata poslovnoga prostora u prizemlju i na katu, zgrada na prodaju nudi i 2.800 kvadrata stambenih prostora, od kojih je dobar dio već zakupljen.

Veličine stanova kreću se od 60 do 80 kvadrata.

Ovaj novoizgrađeni objekti ima i dizalo koje povezuje sve 4 etaže. Osim izrazito dobre lokacije u centru grada, zgrada nudi i vlastiti parking u suterenu s osobnim ključem.

SPC Vita je cjelovit projekt, čija se ponuda nekretnine temelji na konceptu i stilu života urbanoga društva. Nudi mogućnost da se u nekoliko minuta hoda već nalazite u blizini svih sadržaja potrebnih za svakodnevni život.

Projekt će zasigurno obogatiti ponudu nekretnina u središnjem dijelu grada, a raspoložive prostore provjerite odmah.

Za sve dodatne informacije posjetite službenu Facebook stranicu SPC Vita ili pozovite kontakt telefon 063/466-230 i 063/933-083.

*sponzoriran članak

(www.jabuka.tv)