Široki Brijeg: Skraćena nastava zbog neugodnog mirisa koji se širio školskim dvorištem

Nastava u područnoj školi na Trnu, koja pripada Prvoj osnovnoj školi Široki Brijeg, u petak ujutro skraćena je do 9:00 sati, doznaje portal Jabuka.tv.

Razlog prijevremenom završetku nastave je neugodan miris koja se širio školskim dvorištem, a neslužbeno se doznaje da je razlog tomu bila, za sada nepoznata, tvar kojom je tretirana površina školskog igrališta u četvrtak u poslijepodnevnim satima.

Navodno je to bila priprema za postavljanje novog asfalta na školsko igralište koje bi se trebalo izvršiti u subotu kako bi novi teren dočekao ekipe koje će se natjecati na malonogometnom turniru koji počinje 7. lipnja.

Dva vatrogasca s vozilom u petak ujutro izvršila su ispiranje školskog igrališta kod područne škole na Trnu, potvrđeno je za portal Jabuka.tv iz Profesionalne vatrogasne postrojbe Široki Brijeg.

Osim vatrogasaca, na teren je izašla policija te gradska sanitarna inspektorica koja je uzela uzorke tvari. U školsko dvorište došao je ravnatelj Prve osnovne škole Široki Brijeg te predstavnik Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i športa Županije Zapadnohercegovačke.

Nastava u ŽZH će ipak završiti ranije

(www.jabuka.tv)