Široki Brijeg: Pod okriljem noći skupina mladića se popela na 33-metarski reflektor

U ponedjeljak navečer oko 22:20 sati, skupina od četiri mladića, pretpostavlja se da je riječ o maloljetnicima, popela se na najvišu platformu reflektora stadiona Pecara u Širokom Brijegu.

Reflektor, visok 33 metra, nalazi se u Ulici dr. Jure Grubišića, a pod okriljem noći svoju hrabrost su očito željeli testirati mladići koji su se uspjeli popeti do samog vrha.

S obzirom da je bio potpuni mrak te da je puhao vjetar, pothvat je bio izuzetno opasan, pogotovo jer do vrha postoje dvije platforme koje su zaključane te je pitanje kako su spretni mladići uspjeli doći do vrha. Mještani okolnih kuća pozvali su policiju, no očito malo prekasno jer su se mladići nakon kraćem ”razgledavanja” spustili te se udaljili u nepoznatom smjeru prije dolaska policijskih službenika.

Slična situacija dogodila se prije nekoliko mjeseci kada je skupina vidno alkoholiziranih mladića također uspjela doći do vrha te su bukom i udaranjem u željeznu konstrukciju uznemiravali stanovnike naselja Pecara koji su i tada obavijestili policiju o tom slučaju, no i tada su mladići do dolaska policije uspjeli pobjeći.

Samo jedna mala pogreška ili pogrešan korak mogu vas s te, a i manjih visina, odvesti ravno u smrt te ovim putem apeliramo na pojedince da svoju hrabrost ne iskušavaju na 33 metra visokom reflektoru.

(www.jabuka.tv | Foto: Domagoj Ledić)