Široki Brijeg: Marokanci uhvaćeni na lokalitetu Polugrina

MUP ŽZH je objavio trodnevno izvješće o zabilježenim akcijama na području ŽZH.

U izvješću se ističe kako su petak 19. lipnja oko 16:15 zatekli dvojicu marokanskih državljanina, migranata, u Širokom Brijegu.

Postupajući temeljem prijave građana, policijski službenici PU Široki Brijeg su u mjestu Rasno, lokalitet Polugrina, zatekli dva migranta, državljana Maroka.

Oni su pozvani u službene prostorije PU Široki Brijeg te su nakon izvršenih provjera upućeni u Imigracijski centar, navode iz MUP-a ŽZH.

Tijekom protekla tri dana evidentirana su dva prekršaja protiv javnog reda i mira. Protiv počinitelja su poduzete zakonom propisane mjere.

Zabilježena su dva kaznena djela, jedno iz oblasti kaznenih djela protiv imovine i jedno iz oblasti kaznenih djela protiv braka, obitelj i mladeži.

Policijski službenici nadležnih Policijskih uprava poduzimaju sve potrebne mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja prijavljenih kaznenih djela.

Takođr, zabilježeno je i osam prometnih nezgoda, četiri s malom i četiri s većom materijalnom štetom, u kojima je ukupno sedam osoba zadobilo tjelesne ozljede, navodi se u dnevnom izvješču MUP-a ŽZH i biltenu Halo 122.

(www.jabuka.tv)