Šipovo: Srpski monah ubijen nožem – Jabuka.tv

Šipovo: Srpski monah ubijen nožem

Policija traga za muškarcem koji je usmrtio monaha Stefana u manastiru Glogovac kod Šipova.

Ovaj stravičan zločin se dogodio u pondejeljak poslijepodne, a monah je navodno uboden nožem u grudi, javlja Glas Srpske.

U Policijskoj upravi Mrkonjić Grad nisu mogli dati informacije o ovom slučaju i rekli su da se obratimo Okružnom tužiteljstvu.

U Okružnom tužiteljstvu Banjaluka potvrdili su da im je slučaj prijavljen, ali da ne mogu dati više informacija dok se očevid ne obavi.

Očevid će biti obavljen tijekom utorka, nakon čega će biti priopćeno više informacija, rekli su u Tužiteljstvu.

Od mještana Šipova doznaje se da je kroz Šipovo  prošao kordon policije kao i ekipe hitne pomoći.

Prema neslužbenim informacijama monah je uboden nožem u grudi, a policija je došla do informacija da se jedan muškarac može dovesti u vezu sa zločinom, ali detaljne informacije nitko za sada ne može priopćiti

Informacija o smrti monaha Stefana objavljena je i na Facebook stranici manastira.

U nevjerici i tuzi obavještavamo sve poklonike Manastira Glogovca da je danas 7. prosinca u večernjim satima nepoznati počinioc nožem usmrtio dugogodišnjeg monaha Manastira Glogovca oca Stefana. Svi detalji o ovom stravičnom zločinu bit će naknadno priopćeni javnosti poslije istrage policije kao i vrijeme pogreba postradalog monaha Stefana. VJEČAN TI POMEN OČE NAŠ I BRATE STEFANE!, navedeno je u objavi.

Neslužbeno se doznaje da je policija blokirala skoro sve izlaze iz Šipova kao uže i šire mjesto zločina oko manastira Glogovca i da je u tijeku intenzivna potraga za osumnjičenim.

Veći broj policijskih ekipa je na terenu. Postoje određene indicije koje ukazuju tko bi mogao počiniti ovaj stravičan zločin i u tijeku je intenzivna istraga i provjere svih informacija o mogućem počinitelju, rekao je izvor blizak istrazi.

(www.jabuka.tv)