Sarajevo: Policija pronašla staricu koja je autom udarila staricu pa pobjegla

Policija u Sarajevu pronašla je vozačicu koja je jučer automobilom oborila 74-godišnju pješakinju A.Š. iz Gacka, kod Doma zdravlja “Omer Maslić” i pobjegla, ne ukazavši pomoć ozlijeđenoj ženi.

Radeći na rasvjetljavanju ove prometne nesreće, pripadnici Odjeljenja za prometne istrage došli su do saznanja da se radi o Passatu. Izvršenim provjerama utvrđeno je da je vozila 70-godišnja S.H.N. iz Brčkog, javlja Klix.ba.

U ovoj nesreći starica A.S. je zadobila teške ozljede. Liječničku pomoć joj je ukazala ekipa Hitne pomoći, a potom je prebačena u Opću bolnicu “Prim. dr. Abdulah Nakaš”, gdje je zadržana na daljnjem liječenju.

O nesreći je obaviješteno Tužiteljstvo Sarajevske županije. Uviđaj su obavili pripadnici MUP-a i ovlašteni sudski vještak prometne struke.

Po naredbi tužitelja Županijskog tužiteljstva, od S.H.N. je uzeta izjava na ove okolnosti, a po kompletiranju predmeta, izvještaj će biti dostavljen nadležnom Tužiteljstvu, zbog sumnje da je počinila teška kaznena djela protiv sigurnosti javnog prometa i neukazivanje pomoći osobi ozlijeđenoj u prometnoj nesreći, a u vezi s ugrožavanjem javnog prometa.

(www.jabuka.tv)