Samsung Galaxy S24 Ultra QUIZ

Nagradni natječaj od 20.04. do 20.05.2024.

Samsung Galaxy S24 serija pametnih telefona donosi potpuno novo iskustvo smartphonea!

Nove tehnološke inovacije donose nevjerojatne performanse i označavaju promjenu u načinu na koji doživljavamo mobilnu tehnologiju. Kroz napredne AI značajke ovaj flagship model postavlja nove standarde, potiče kreativnost i otvara vrata istraživanja na način koji do sada nismo mogli ni zamisliti.

Od sada najljepše i najkvalitetnije fotografije i video materijale zabilježite uz napredne značajke bez obzira na uvjete. Značajka ProVisual Engine potaknuta je umjetnom inteligencijom, zahvaljujući kojoj će svaka vaša fotografska avantura ponovno zaživjeti.

Samsung Galaxy S24 savršeno će zadovoljiti potrebe gaminga i svakodnevnih zadataka uz poboljšanu vidljivost na otvorenom. Izvrsnost i napredne tehnologije kamere nude više načina da budete poput profesionalca, bilo da uživate u kreiranju sadržaja za društvene mreže, igrate igrice ili jednostavno listate sadržaj.

Upravo ovim modelom Mepas Mall u suradnji s partnerima KimTec i HT Eronet nagrađuje vaš shopping!

Samsung Galaxy S24 Ultra može biti vaš na najzabavniji način! U periodu od 20.04. do 20.05.2024. obavite kupovinu od 20KM u Mepas Mallu i zaigrajte Galaxy S24 Ultra Quiz OVDJE.

Okušajte svoje znanje i krenite s najbržim i točnim odgovorima i postanite ponosni vlasnik najnovijeg Samsung Galaxy S4 Ultra smartphonea stvorenog da vam svaki trenutak učini vrijednim pamćenja!

Uz Mepas Mall, vrhunac mobilne tehnologije vam je nadohvat ruke!
Sretno svima!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

*Sponzorirani članak