Reci STOP muhama!

Muhe su najčešći insekti u čovjekovom okruženju. Postoji više vrsta, a među najčešćim se ističu kućna muha, muha zujara, muha mesara i dr. Iako kućna muha spada u vrste koje ne bodu i ne sišu krv, ona zbog svog načina života i hranjenja može prenijeti niz zaraznih bolesti, zbog čega se mora suzbijati.

Donosimo vam 11 načina kako na jednostavan način suzbiti muhe:

 1. STOPER MUHOLOVAC TRAKE –  jedno od najefikasnijih i ekološki najboljih proizvoda , napravljen od prirodnih materijala, bez mirisa i bilo kakve kemijske tvari. Koristi se u kućama, stanovima, skladištima, štalama i drugim zatvorenim prostorijama, ali i na otvorenom.    
 2. Na sličnom principu funkcionira i LJEPLJIVA LANTERNA ZA INSEKTE koja se može objesiti u stanu, vrtu, garaži ili bilo kojem drugom mjestu na kojem se nalaze insekti. Lanternu objesiti pomoću držača i ukloniti papir koji štiti ljepilo.
 3. VREĆICA ZA MUHE – Vodootporna vrećica za muhe koja sadrži atraktant posebno formuliran kako bi privukao sve vrste muha u ovu zamku. Atraktant se otapa i aktivira nakon dodavanja vode.
 4. ZAŠTITNA MREŽA PROTIV INSEKATA sa magnetima je idealna za kućanstva. Odgovara svakom modelu vrata, a postavlja se brzo i jednostavno bez potrebe za alatom. Propušta svjež zrak i svjetlost, a sprječava ulazak insekata. Jaki magneti omogućuju trenutno samozatvaranje.
 5. INSEKT KILLER UV LAMPA radi na principu da UV svjetlo privuče insekte do visoko naponske rešetke, koja ih zatim uništi. Može se koristiti u zatvorenim prostorima kao što su kuća, stan, ured, trgovina, skladište, poslovni prostori (naročito mesnice) itd.
 6. ELEKTRIČNA KLOPKA ZA MUHE – klopka za hvatanje i zaustavljanje muha. Izrađena je od plastičnog materijala vrhunske kvalitete. Jednostavan i brz način rješavanja muha bez korištenja kemijskih sredstava.
 7. REKETA PROTIV INSEKATA je praktičan alat za borbu protiv raznih vrsta insekata. Kod udara insekta, rešetka rekete proizvodi napon od 2500 V, bezopasna za ljude.
 8. DRAKER 10.2 – koncentrirani insekticid u mikrokapsulama sa brzim početnim i izraženim dugotrajnim djelovanjem. Koristi se u kućanstvu te u javnoj i komunalnoj higijeni za suzbijanje mnogih kukaca. Osim toga, ovim pripravkom se mogu prskati i zelene biljke (živice oko kuća, žive ograde i druge zelene biljke) koje predstavljaju idealna skloništa za kukaca (muhe, komarci i sl)


 9. INSEKT KILLER SPREJ je gotovi insekticid namijenjen za suzbijanje letećih i gmižućih insekata (žohara, mrava, osa, muha, komaraca itd.) koji ispoljava brzo početno, te dugotrajno rezidualno djelovanje. Dostupan u spreju od 220 ml, 600 ml i 750 ml. 
 10. 𝗡𝗲𝗼𝗽𝗶𝘁𝗿𝗼𝗶𝗱 𝗔𝗟𝗙𝗔 je kontaktni insekticid – biocid sa širokim spektrom djelovanja protiv velikog broja letećih i gmižućih insekata. Učinkovito suzbija muhe, komarce, buhe, žohare i ostale oblike insekata. Upotrebljava se u kućanstvima, bolnicama, hotelima, kuhinjama, tvornicama, itd.
 11. MOSKITA -insekticidni mamac koji ima izuzetno brzo djelovanje. Može se koristiti na otvorenom i u zatvorenim prostorima, stočnim nastambama, javnim objektima i industrijskim postrojenjima. Mamac se postavlja na mjestima gdje se muhe najčešće zadržavaju na ravne površine direktno ili na plitice ako se radi o nepristupačnim mjestima. Lagano navlažen vodom ili mlijekom mamac je učinkovitiji i djeluje 3-6 tjedana.

Sve navedeno i još mnogo više iz Stoper asortimana potražite u Vama najbližem Agrocentru Sjemenarne.

(www.jabuka.tv)