Pucnjava u Mostaru: Jedan muškarac teško ranjen, drugi priveden

Iz MUP-a HNŽ-a objavili su kako je u noći sa srijede na četvrtak u Mostaru zabilježena pucnjava u kojoj je jedna osoba teško ranjena.

U noći sa srijede na četvrtak u 00:15 sati, u PS Mostar je prijavljeno da je u Ulici kardinala Stepinca ranjena jedna osoba iz pištolja.

Patrola policije je na licu mjesta zatekla M.M. (1978) iz Mostara kako leži s tri prostrijelne rane. Ozlijeđeni je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen na CUM.

Pored ozlijeđenog na licu mjesta zatečen je M.K. (1970) iz Mostara koji je u ruci držao pištolj. Isti je razoružan i lišen slobode. Nad M.K. je urađen liječnički pregled (trijaža) nakon čega je smješten u prostorije za zadržavanje.

Očevid je urađen od strane policijskih službenika Sektora krimiminalističke policije MUP-a HNŽ i dežurnog županijskog tužitelja.

Za protekla 24 sata  iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području HNŽ-a registrirane su dvije prijave, od čega na području Konjica jedna i na području Mostara jedna, priopćeno je iz MUP-a HNŽ-a.

(www.jabuka.tv | Foto: Fena)