Propoli – višenamjenski ekološki preparat

Proljeće je vrijeme kada se intenziviraju radovi u vrtovima, sadnjom presadnica povrća, cvijeća, ukrasnog i aromatičnog bilja. Za kvalitetne biljke i zdrav urod potrebno je osigurati adekvatnu zaštitu.

Bio Garden Propoli je 100% prirodni preparat na bazi propolisa koji djeluje kao biostimulator, insekticid i fungicid. Potiče prirodnu obranu biljke, te povećava otpornost na stresne uvjete i bolesti. Pospješuje brzo zacjeljivanje rana nastalih ozljedama ili orezivanjem, štiteći biljke od moguće infekcije. Propoli se koristi i kako bi se poboljšala oplodnja povrtlarskih kultura u plastenicima.

Preporučuje se na svim povrtnim kulturama kao što su rajčica, paprika, patlidžan, tikvice, krastavci, dinje, krumpir, zatim na voćkama, jagodama, cvijeću te aromatičnom i ukrasnom bilju.
Ono što je najbitnije, Propoli ne ostavlja nikakve rezidue na biljkama, tako da se voće i povrće namijenjeno svježoj potrošnji može nakon tretiranja odmah konzumirati.

Za sve ostale informacije vezane za Bio Garden pripravke za ekološku zaštitu bilja kontaktirajte našu Agro podršku na broj 039/700-000.

(www.jabuka.tv)