Pronađena dva tijela mladića iz Zenice, za trećim se još traga

U koritu rijeke Lašve pronađen je automobil u kojem su bila dva tijela. Kako je za Avaz rečeno oko 10 sati, pronađen je automobil Audi.

Prema neslužbenim informacijama, iz rijeke se vidjela guma od automobila koju su uočili timovi MUP-a ZDK. Kako nam je neslužbeno potvrđeno, radi se o u subotu nestalim Zeničanima Huseinu Deliću i Almenu Begoviću, dok se za trećim mladićem Amarom Kozlićem traga još uvijek.

Specijalne ekipe su na terenu i trenutno se izvlači automobil. Prema riječima Aldine Ahmić, glasnogovornice MUP-a ZDŽ, u tijeku je izvlačenje automobila i to je jedina informacija koju je u ovom trenutku moguće kazati o ovom slučaju.

Potraga za trojicom mladih Zeničana kojima se od subote izgubio svaki trag je u tijeku. Na lokalitetu Lašve kod Zenice pronađen je automobil kojim su mladići najvjerojatnije otišli u diskoteku.

Podsjetimo, mladići su u subotu izašli u diskoteku “Label” u Vitezu. Po izlasku iz diskoteke im se izgubio svaki trag, zbog čega je obitelj u nedjelju alarmirala javnost putem interneta da im pomogne u potrazi.

(www.jabuka.tv)