Prometna nesreća u Knešpolju, poginula jedna osoba

U nedjelju ujutro, nešto poslije 05 sati u mjestu Knešpolje kod Širokog Brijega dogodila se prometna nesreća sa smrtnim ishodom.

Kako mediji saznaju u nesreći je poginula jedna muška osoba koja je bila u automobilu Passat.

Prema neslužbenim saznanjima riječ je o Josipu Lovriću, koji je Passatom izletio s ceste, te se prevrnuo. Uslijed prevrtanja udario je u betonski slivnik.

Očevid su uradili službenici PU Široki Brijeg, a naknadnom istragom utvrdit će se uzrok ove prometne nesreće. (bljesak.info)

Dobili smo izvješće iz MUP-a ŽZH kojeg prenosimo u potpunosti:

Jučer u 05:15 h na magistralnoj cesti M-6.1, u mjestu Knešpolje, općina Široki Brijeg, dogodila je se teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao J. L. (30) iz Uzarića, općina Široki Brijeg.

Očevid su izvršili dežurni županijski tužitelj i policijski službenici PU Široki Brijeg, a izvršenim očevidom utvrđeno je slijedeće: J. L. (30) upravljao je motornim vozilom marke VW Passat, BH registarskih oznaka, koje se iz smjera Širokog Brijega kretalo u smjeru Mostara.

Prilikom izlaska iz lijevog zavoja vozač je, iz za sada neutvrđenih razloga, izgubio kontrolu nad vozilom nakon čega je isto prešlo na suprotnu stranu kolnika, ostvarilo kontakt s betonskim slivnikom za vodu nakon čega ga je inercija odnijela na uzvisinu pokraj ceste gdje se prevrnulo.

Smrt vozača konstatirala je dežurna liječnica Doma zdravlja Široki Brijeg. Po nalogu županijskog tužitelja danas će se izvršiti obdukcija tijela stradalog vozača, a vozilo je prevezeno u krug PU Široki Brijeg gdje će se čuvati dok tužitelj ne donese odluku o postupanju s istim, navodi se u policijskom izvješću MUP-a ŽZH.

(www.jabuka.tv)