Prometna nesreća u centru Tomislavgrada, ozlijeđene dvije osobe

Teška prometna nezgoda u kojoj je jedna osoba zadobila teže, a jedna lakše ozlijede, dok je na vozilima pričinjena veća materijalna šteta, dogodila se u srijedu oko 11:35 sati na križanju ulica “Kralja Tvrtka” i Mijata Tomića u Tomislavgradu.

U prometnoj nezgodi su sudjelovali 23-godišnji N.T. koji je upravljao vozilom marke “Citroen C5 ” hrvatskih registracijskih oznaka i 69-godišnji O.J. iz Tomislavgrada, upravljajući motornim vozilom marke “Mercedes – kombi” bh. registarskih oznaka.

Kako se doznaje s mjesta događaja, vozač “Citroena” je iz još neutvrđenih razloga, iz sporedne ulice bez zaustavljanja došao na križanje s glavnom tomislavgradskom ulicom te udario u “Mercedes kombi” koji je uslijed udara završio na boku, prenosi Fena.

Tom prilikom vozač kombija je zadobio lakše ozlijede, dok je suvozačica u “Mercedesu” 65-godišnja S.J iz Tomislavgrada zadobila teže ozljede te je prevezena u Dom zdravlja u Tomislavgradu, a nakon toga u Županijsku bolnicu u Livnu gdje se nalazi na liječenju.

Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici PU Tomislavgrad, daljnji operativni rad je u tijeku.

(www.jabuka.tv)