Prodaje se dvosoban stan na atraktivnoj lokaciji u Mostaru | Jabuka.tv

Prodaje se dvosoban stan na atraktivnoj lokaciji u Mostaru

Prodaje se dvosoban stan u  u Mostaru u na adresi Ulica Bleiburških žrtava 66B u stambeno-poslovnom objektu Interpressa.

Neke od prednosti stana i ove zgrade su pogodan položaj koji stanarima omogućuje jednostavan i brz pristup različitim sadržajima. Blizu mu je Sportska dvorana na Bijelom Brijegu, a nedaleko su i Autobusni kolodvor te tržni centar Piramida.

Nazovi: 063/462-423

Ovaj stambeno-poslovni objekt nalazi se na atraktivnoj lokaciji, poželjnoj za kvalitetan život po mjeri čovjeka. Stan je novije izgradnje, točnije iz 2010. godine i namješten je potpuno.  Sastoji od dnevnog boravka, kuhinje, dvije spavaće sobe, hodnika i kupatila.

Stan posjeduje jedan balkon i jednu lođu. Kuhinju je dizajnirao i izradio Studio KV4RT, Mostar. Kuhinja posjeduje sve kuhinjske aparate. U glavnoj spavaćoj sobi i u hodniku su ugrađeni američki ormari, a u dnevnom boravku snažan 6,5kW klima uređaj.

Površine je 73 metra četvorna i nalazi se na 1. katu. Zgrada ima dizalo i osiguran parking ispred zgrade i garažu.

Stanari i susjedi u samoj zgradi su ugodni i prijatni ljudi, većinom mlađi bračni parovi s djecom. Šire susjedstvo je također mirno i ugodno.

Stan je 1/1, upisan je u ZK, dokumentacija uredna, a sadašnji vlasnik je istaknuo kako je cijena fiksna te da zamjene ne dolaze u obzir.

Sve informacije mogu se dobiti na broj:

*Sponzoriran članak

(www.jabuka.tv)