“Priroda daje”: Pomno izabrani prirodni sastojci u kojima će vaša koža uživati

Koža je najveći ljudski organ i odgovoran je za mnoge zadaće. Razni negativni vanjski utjecaji poput stresa, zagađenja, UV zračenja, vjetra te mnogih drugih, svakodnevno utječu na kožu pa je pravilna i redovita njega tijela izuzetno važna za očuvanje njezinog zdravlja i ljepote.

Pomlađivanje je jedan od ključnih karakteristika sastojaka koji se nalaze u Saponijinoj novoj liniji

U prirodi već postoje svi potrebni sastojci za održavanje ljepote i mladenačkog izgleda.

Prirodna kozmetika ujedno predstavlja i najsigurniji izbor za svaki tip i stanje kože.

Svi težimo pronaći proizvode koji, osim što njeguju i hrane našu kožu, tu istu i pomlađuju, jer je ona često pokazatelj godina.

Nova prirodna linija Saponije

Upravo tom mišlju vođeni, stručnjaci iz Saponije razvili su potpuno prirodnu liniju proizvoda pod imenom “Priroda daje”. Želja im je bila, prije svega, pružiti užitak i njegu svaki put kada u ruke uzmete bilo koji proizvod iz ove linije.

Pomno birajući prirodne komponente, stvorena je divna, mirisna i blaga linija, koja će savršeno odgovarati svakom tipu kože.

Sastojci koji dominiraju su maslina koja, koži daje svježinu i mekoću, gavez – prirodan izvor alantoina, neven – potiče obnovu suhe i oštećene kože, kamilica – umiruje kožu, dok je nim dubinski čisti.

Kurkuma je također jedan od sastojaka, baš zato jer je njezina djelotvornost obnove kože jako dobro poznata i djelotvorna. Med, đumbir koji tonira kožu, aktivni ugljen, morska sol, još su samo od nekih prirodnih sastojaka koji se nalaze u liniji proizvoda “Priroda daje”.

Jedna od najbitnijih stavki je ta što proizvodi iz ove linije ne sadrže sirovine životinjskog porijekla, parabene, silikone, sulfate i boje.

Sva ambalaža “Priroda daje” proizvoda može se reciklirati, jer se u Saponiji zastupa svjesnost uzvraćanja prirodi dobrim. U ponudi ove posebne linije, nalaze se tekući i  kruti sapuni, body&hair gelovi, mlijeka i kreme za tijelo i prirodne paste za zube.

Posebno se ističe pasta za zube “Priroda daje” s čak 15% prirodnog zeolita, koji uspješno odstranjuje plaque sa zubi i djeluje antibakterijski.

Za svoju obitelj i sebe, uvijek je važno birati prirodne, nježne i kvalitetne kozmetičke proizvode, koji čuvaju zdravlje i ljepotu kože, a uz pomoć dragocjenih prirodnih sastojaka, vaša će vam koža biti zahvalna.

Vjerovati u moć prirode i živjeti u skladu s njom, vječna je inspiracija u svim segmentima života, a kada se čistoća prirode oplemeni  iskustvom, znanjem i inovacijom, dobije se jedinstvena linija kozmetičkih proizvoda “Priroda daje”.

Jer, prirodno je birati prirodno.

Saznajte više informacija na službenim stranicama Saponie!

Zapratite ''Priroda daje'' na Facebooku!

Zapratite ''Priroda daje'' na Instagramu!

(www.jabuka.tv)