Pripremite vaše dimnjake za zimske dane

Posljednjih godina u cijelom svijetu sve više pozornosti se posvećuje čuvanju i zaštiti okoliša. Upravo su različita sredstva za čišćenje velikim dijelom ugrožavala naše prirodno okružje. Međutim, danas je taj problem riješen uvođenjem eko-kompatibilnih tehnologija pod čijim nadzoru je dobiven proizvod DIMNJAČAR.

Stari dimnjačari sa zaprljanom odjećom i plućima punim čađi još su prisutni samo u našim mislima i sjećanjima. Ali, kada je zanat malo pomalo počeo izumirati najzadovoljniji su bili sami dimnjačari jer sačuvali su svoje zdravlje. Ipak, malo tko zna da je iščezavanju dimnjačara pridonio revolucionarni proizvod koji danas predčstavlja u novom i boljem izdanju. Dakako, riječ je o proizvodu DIMNJAČAR koji se nalazi u praškastom stanju. Tajna praha leži u kemijskoj reakciji koja se aktivira kada proizvod dospije u kontakt s toplotom ugljena razvijajući na taj način paru koja odmah pročišćava dimnjak tako da nema potrebe za fizičkim uklanjanjem čađe. Dakle, jednim jednostavnim pokretom i bez prljanja DIMNJAČAR  omogućuje dobar protok zraka, što je neophodno kako bi se spriječilo zadržavanje dima u domaćem ambijentu i kako bismo uživali samo u lijepom ugođaju kamina.

Dimljačar

Vaš dimnjak će ponovo prodisati uz jednostavnu primjenu DIMLJAČAR praha

Osim toga, primjena ovoga učinkovitog praškastog proizvoda je prilično jednostavna jer je dovoljno nekoliko sati prije same primjene upaliti vatru u peći na drva ili kaminu da bi se cijevi ili kanal dimnjaka dobro ugrijali. Nakon što rasplamsamo vatru trebamo otvoriti do pola poklopac za protok zraka i posuti DIMNJAČAR  prah po vrelom žaru. Nakon nekoliko minuta potrebno je ponovno otvoriti poklopac. Razumljivo je da se uporaba Dimnjačara preporučuje prije nego što se cijevi previše zatrpaju ili budu potpuno začepljene od čađe. Dakle, važna je preventivna primjena proizvoda čije se količine od jednog pakiranja preporučuju za peći, peći na drva ili kamine srednjih dimenzija svakih 20 dana.

Ako se proizvod ispravno i redovito koristi, DIMNJAČAR vam jamči čistoću dimnjaka i kanala. Osim toga, primjenom ovoga revolucionarnog i jedinstvenog proizvoda u velikoj mjeri umanjujete rizik od nastanka opasnih požara. 

(www.jabuka.tv)